Skip links
Inhoud

Morgenroodreeks-abonnement

Wist u dat u op een heel gemakkelijke manier een unieke collectie van goede en betrouwbare Bijbelstudieboekjes kunt opbouwen? Dat kan door abonnee te worden op de Morgenroodreeks. Dan ontvangt u gemiddeld elk kwartaal een nieuw Morgenroodboekje automatisch in huis. Er is geen vaste abonnementsprijs. Wel vragen we u minimaal eenmaal per jaar een 'abonnementsgift' voor de Morgenroodreeks over te maken. De hoogte daarvan bepaalt u zelf. 

Klik hier om een idee te krijgen van welke Morgenroodboekjes er inmiddels verschenen zijn (u wordt doorgelinkt naar Everread Uitgevers).

Als Morgenroodreeksabonnee krijgt u bovendien een vaste korting van 20% op alle Nederlandstalige uitgaven van Everread Uitgevers en Het Morgenrood. Kijk voor een overzicht daarvan op Everread Uitgevers.

Wie abonnee wordt, ontvangt een mooi welkomstpakket: het boekje 'De Heerlijkheid van de HEERE', de brochure met de vertaling van de late brieven van Paulus én het boekje 'Psalmteksten'! Zodra er een nieuw Morgenroodboekje verschijnt, wordt dit automatisch en zonder verdere kosten toegezonden. Het abonnement wordt zonder tegenbericht van uw kant stilzwijgend verlengd. Opzeggen gaat in principe per einde van het jaar, maar kan ook per direct.

E-book-abonnement

Het is ook mogelijk om de Morgenroodboekjes als e-book te ontvangen en ze te lezen op uw smartphone, tablet of e-reader! Zodra een Morgenroodboekje verschijnt, ontvangt u via e-mail de e-book-versie. Wie hiervoor kiest, ontvangt als welkomstpakket het e-book 'De Heerlijkheid van de HEERE', het e-book met de vertaling van de late brieven van Paulus én het e-book 'Psalmteksten'! Zodra er een nieuw Morgenrood-e-book verschijnt, wordt dit zonder verdere kosten naar u gemaild.

Bent u nog helemaal geen Morgenroodreeksabonnee?
De kosten van het e-book-abonnement bedragen (minimaal) één abonnementsgift per jaar (hiervan mag u zelf de hoogte bepalen!).
Klik hier om abonnee te worden.

Bent u al Morgenroodreeksabonnee?
Dan is dit e-book-abonnement voor u gratis; het valt onder uw jaarlijkse abonnementsgift.
Klik hier om ook e-book-abonnee te worden.

De e-books zijn ook los verkrijgbaar
De komende tijd zullen er steeds meer beschikbaar komen. Klik hier om een idee te krijgen van welke Morgenrood-e-bookjes er inmiddels verschenen zijn (u wordt doorgelinkt naar Everread Uitgevers).

Ook als e-book-abonnee krijgt u de vaste korting van 20% op alle Nederlandstalige uitgaven van Everread Uitgevers en Het Morgenrood.


Snelkoppelingen