Abonnement Morgenroodreeks

Morgenroodboekjes:

Boekjes die helpen de Bijbel beter te begrijpen

Als Morgenroodreeksabonnee ontvang je 4x per jaar een nieuw Morgenroodboekje. Hiervoor vragen wij je om minimaal eenmaal per jaar een 'abonnementsgift' over te maken. De hoogte daarvan bepaal je zelf.

Als abonnee krijg je altijd een vaste korting van 20% op de aanschaf van alle Nederlandstalige uitgaven van Everread Uitgevers en Het Morgenrood. Kijk voor een overzicht daarvan op Everread Uitgevers. Daar kun je ook een idee krijgen van welke Morgenroodboekjes er inmiddels verschenen zijn.

Elke nieuwe abonnee ontvangt als welkomstpakket: het boekje 'De Heerlijkheid van de HEERE', de brochure met de vertaling van de late brieven van Paulus én het boekje 'Psalmteksten'! Verder ontvang je natuurlijk de Morgenroodboekjes die dit jaar verschenen zijn. Zodra er een nieuw boekje verschijnt, wordt dit automatisch en zonder verdere kosten toegezonden. Het abonnement wordt - zonder tegenbericht van uw kant - jaarlijks stilzwijgend verlengd. Opzeggen gaat in principe per einde van het jaar, maar kan ook per direct.

Een combinatie van het abonnement op de boekjes en het e-book-abonnement is ook mogelijk. In dat geval is het niet nodig een extra abonnementsgift over te maken / af te laten schrijven.

Word Morgenroodreeksabonnee!

Terug naar informatie over het Morgenroodreeksabonnementen

Sluiten