Abonnement Morgenroodreeks

Morgenroodboekjes:

Boekjes die helpen de Bijbel beter te begrijpen

Als Morgenroodreeksabonnee ontvang je 4x per jaar een nieuw Morgenroodboekje. Hiervoor vragen wij je om minimaal eenmaal per jaar een 'abonnementsgift' over te maken. De hoogte daarvan bepaal je zelf.

Als nieuwe abonnee ontvang je meteen het nieuwste boekje ("Zoon" in het Oude Testament) en als welkomstgeschenk het boekje 'Levend water'. Bovendien mag je als extra welkomstgeschenk een eerder verschenen boekje uit de Morgenroodreeks uitkiezen - zie voor een overzicht de Everreadsite! Vervolgens ontvang je elk nieuw Morgenroodboekje zodra het verschijnt.

Als abonnee krijg je altijd een vaste korting van 20% (!) op de aanschaf van alle eigen uitgaven van Everread Uitgevers en Het Morgenrood. Kijk voor een overzicht daarvan op Everread Uitgevers.

Het abonnement wordt - zonder tegenbericht van jouw kant - jaarlijks stilzwijgend verlengd. Opzeggen gaat in principe per einde van het jaar, maar kan ook per direct.

Soms wordt ons gevraagd wat ongeveer het richtbedrag is voor de abonnementsgift. Dit bedrag is € 25,00 per jaar voor een abonnement op de papieren boekjes en € 12,50 per jaar voor het e-book-abonnement.

Een combinatie van het abonnement op de boekjes en het e-book-abonnement is ook mogelijk. In dat geval is het niet nodig een extra abonnementsgift over te maken / af te laten schrijven.

Ja! Ik word Morgenroodreeksabonnee!

Terug naar informatie over de Morgenroodreeksabonnementen

Sluiten