Abonnement e-books Morgenroodreeks

Morgenrood-e-books:

e-books die helpen de Bijbel beter te begrijpen

Als Morgenroodreeks e-book-abonnee ontvang je 4x per jaar een nieuw Morgenrood-e-book in je digitale postbus. Hiervoor vragen wij je om minimaal eenmaal per jaar een 'abonnementsgift' over te maken. De hoogte daarvan bepaal je zelf.

Als nieuwe abonnee ontvang je meteen het nieuwste e-book ("Zoon" in het Oude Testament) en als welkomstgeschenk het e-book 'Levend water'. Bovendien mag je als extra welkomstgeschenk een eerder verschenen e-book uit de Morgenroodreeks uitkiezen - zie voor een overzicht de Everreadsite! (Let op: de maximumprijs van een Morgenrood e-book is € 5,97; de meeste kosten € 3,30.)
Vervolgens ontvang je elk nieuw Morgenrood-e-book zodra het verschijnt.

Als e-book-abonnee krijg je altijd een vaste korting van 20% (!) op de aanschaf van alle eigen uitgaven van Everread Uitgevers en Het Morgenrood. Dit geldt ook voor e-books. Kijk voor een overzicht van alle uitgaven op Everread Uitgevers.

Het abonnement wordt - zonder tegenbericht van jouw kant - jaarlijks stilzwijgend verlengd. Opzeggen gaat in principe per einde van het jaar, maar kan ook per direct.

Soms wordt ons gevraagd wat ongeveer het richtbedrag is voor de abonnementsgift. Dit bedrag is € 25,00 per jaar voor een abonnement op de papieren boekjes en € 12,50 per jaar voor het e-book-abonnement.

Wil je zowel een e-book-abonnement als een abonnement op de papieren versie, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval is het niet nodig een extra abonnementsgift over te maken / af te laten schrijven.

Ja! Ik word e-book abonnee van de Morgenroodreeks!

Terug naar informatie over de Morgenroodreeksabonnementen

Sluiten