Abonnement e-books Morgenroodreeks

Morgenrood-e-books:

e-books die helpen de Bijbel beter te begrijpen

Als Morgenroodreeks e-book-abonnee ontvang je 4x per jaar een nieuw Morgenrood-e-book in je digitale postbus. Hiervoor vragen wij je om minimaal eenmaal per jaar een 'abonnementsgift' over te maken. De hoogte daarvan bepaal je zelf.

Als nieuwe e-book-abonnee mag je als welkomstgeschenk een eerder verschenen e-book uit de Morgenroodreeks uitkiezen - zie voor een overzicht de Everreadsite! (Let op: de maximumprijs van een Morgenrood e-book is € 5,97; de meeste kosten € 3,30.)

Het abonnement wordt - zonder tegenbericht van jouw kant - jaarlijks stilzwijgend verlengd. Opzeggen gaat in principe per einde van het jaar, maar kan ook per direct.

Als e-book-abonnee krijg je altijd een vaste korting van 20% (!) op de aanschaf van alle eigen uitgaven van Everread Uitgevers en Het Morgenrood. Dit geldt ook voor e-books. Kijk voor een overzicht van alle uitgaven op Everread Uitgevers.

Soms wordt ons gevraagd wat ongeveer het richtbedrag is voor de abonnementsgift. Dit bedrag is € 22,50 per jaar voor een abonnement op de papieren boekjes en € 12,00 per jaar voor het e-book-abonnement.

Wil je zowel een e-book-abonnement als een abonnement op de papieren versie, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval is het niet nodig een extra abonnementsgift over te maken / af te laten schrijven.

Ja! Ik word e-book abonnee van de Morgenroodreeks!

Terug naar informatie over de Morgenroodreeksabonnementen

Sluiten