Bijbelstudieweekend Vierhouten

Vrijdag 23 - zondag 25 oktober 2020

Thema: Het koninkrijk van God

De Morgenrood-Bijbelstudieweekenden vinden plaats in het christelijk conferentiecentrum 't Vierhouterbos, waar we u een geheel verzorgd verblijf aanbieden. Zo kunt u in een prima sfeer genieten van mooie Bijbelstudies, maar ook van de ontmoeting met elkaar. Zeker de moeite waard!

Tijdens de Bijbelstudies gaan we in op de aankondiging en verwerping van het koninkrijk en de toekomstige vestiging ervan op aarde. Ook de plaats van het koninkrijk nu komt aan de orde.

Aankomst: vrijdagmiddag na 16.30 uur.
Vertrek: zondagmiddag om ca 16.30 uur.

De all-inclusive prijzen zijn:

1-persoonskamer: € 169,25 volgeboekt
2-persoonskamer: € 159,25 volgeboekt
Studio:  € 181,25

De prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie en thee ('s morgens en 's avonds), gratis fiets- en wandelroutes, schoonmaakkosten en toeristenbelasting! Wel graag even doorgeven wanneer u vrijdag na de avondmaaltijd denkt te arriveren.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Locatie

Midden op de prachtige Veluwe in het dorpje Vierhouten ligt vakantiehotel 't Vierhouterbos. Een gastvrije vakantieaccommodatie waarin alles meewerkt om het verblijf tot een succes te maken: de gunstige ligging, fraaie binnentuinen, voortreffelijke keuken, gezellige salon en niet te vergeten de comfortabele kamers en studio's. De bediening is hartelijk en bekwaam.

Terug naar Eropuit

Sluiten