Bijbelstudieweekend Vierhouten

Van harte welkom!

Vrijdag 5 t/m zondag 7 april 2019

Thema: Een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven
Plaats: Conferentiecentrum 't Vierhouterbos te Vierhouten

Aan de hand van het thema staan we stil bij de maagdelijke geboorte van de Heere Jezus, Zijn boodschap, Zijn lijden, Zijn opstanding en het onderwijs over Hem nu.

De Morgenrood-Bijbelstudieweekenden vinden plaats in het christelijk conferentiecentrum 't Vierhouterbos, waar we u een geheel verzorgd verblijf aanbieden. Zo kunt u in een prima sfeer genieten van mooie Bijbelstudies, maar ook van de ontmoeting met elkaar.

Aankomst: vrijdagmiddag na 16.30 uur.
Vertrek: zondagmiddag om ca 16.30 uur.

De all-inclusive prijzen zijn:

1 persoonskamer: € 161,00
2 persoonskamer: € 155,00
Studio:  € 173,00

De prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie en thee ('s morgens en 's avonds), gratis fiets- en wandelroutes, schoonmaakkosten en toeristenbelasting! Wel graag even doorgeven wanneer u vrijdag na de avondmaaltijd denkt te arriveren.

Het najaarsweekend in 2019 vindt plaats van vrijdag 15 t/m zondag 17 november.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Locatie

Midden op de prachtige Veluwe in het dorpje Vierhouten ligt vakantiehotel 't Vierhouterbos. Een gastvrije vakantieaccommodatie waarin alles meewerkt om het verblijf tot een succes te maken: de gunstige ligging, fraaie binnentuinen, voortreffelijke keuken, gezellige salon en niet te vergeten de comfortabele kamers en studio's. De bediening is hartelijk en bekwaam.

Terug naar Eropuit

Sluiten