Bijbelstudieweekend Vierhouten

Vrijdag 19 - zondag 21 november 2021

Thema: De hogere positie van Christus

De Morgenrood-Bijbelstudieweekenden vinden plaats in het christelijk conferentiecentrum 't Vierhouterbos, waar we u een geheel verzorgd verblijf aanbieden. Zo kunt u in een prima sfeer genieten van mooie Bijbelstudies, maar ook van de ontmoeting met elkaar. Zeker de moeite waard!

Van 19-21 november 2021 staat ons volgende Bijbelstudieweekend op het programma. Het thema is 'De hogere positie van Christus'.  Met de Hebreeënbrief als uitgangspunt staan we stil bij de boodschap van deze brief over Christus: Hij is hoger dan de engelen, dan Mozes, dan Jozua en dan Aäron en Zijn offer was volmaakt!

Prijzen
1-persoonskamer: € 172,50
2-persoonskamer: € 162,50
Studio: € 183,50

De prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie en thee ('s morgens en 's avonds), gratis fiets- en wandelroutes, schoonmaakkosten en toeristenbelasting! Wel graag even doorgeven wanneer u vrijdag na de avondmaaltijd denkt te arriveren.

Aankomst: vrijdagmiddag na 16.30 uur.
Vertrek: zondagmiddag om ca 16.30 uur.

Aanmelden

Locatie

Midden op de prachtige Veluwe in het dorpje Vierhouten ligt vakantiehotel 't Vierhouterbos. Een gastvrije vakantieaccommodatie waarin alles meewerkt om het verblijf tot een succes te maken: de gunstige ligging, fraaie binnentuinen, voortreffelijke keuken, gezellige salon en niet te vergeten de comfortabele kamers en studio's. De bediening is hartelijk en bekwaam.

Terug naar Eropuit

Sluiten