Bijbelstudieweekend Vierhouten

Vrijdag 21 - zondag 23 april 2023

Thema: Hoe groot zijt Gij?

Over het thema: In de Bijbel leren we God onder meer kennen als de Almachtige, de Allerhoogste, de Sterke en de Eeuwige God. In welk verband worden deze titels gebruikt en wat kunnen we ervan leren? Ontdek het tijdens dit weekend! Over Ezra lezen we dat hij de Heere loofde, “de grote God” en dat “heel het volk antwoordde, onder het opheffen van hun handen: Amen, amen! Zij knielden en bogen zich neer voor de HEERE met het gezicht ter aarde“ (Neh. 8:7).

De Morgenrood-Bijbelstudieweekenden vinden plaats in het christelijk conferentiecentrum 't Vierhouterbos, waar we u een geheel verzorgd verblijf aanbieden. Zo kunt u in een prima sfeer genieten van mooie Bijbelstudies, maar ook van de ontmoeting met elkaar. Zeer de moeite waard!

Prijzen (per persoon):

1 persoonskamer € 231,50
2 persoonskamer (alleen voor 2 personen) € 221,50
Studio (alleen voor 2 of meer personen) € 242,50

De prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie en thee ('s morgens en 's avonds), gratis fiets- en wandelroutes, schoonmaakkosten en toeristenbelasting!

Aankomst: vrijdagmiddag na 16.30 uur (graag even doorgeven wanneer u vrijdag na de avondmaaltijd denkt te arriveren).
Vertrek: zondagmiddag om ca 16.30 uur.

Aanmelden

Locatie

Midden op de prachtige Veluwe in het dorpje Vierhouten ligt vakantiehotel 't Vierhouterbos. Een gastvrije vakantieaccommodatie waarin alles meewerkt om het verblijf tot een succes te maken: de gunstige ligging, fraaie binnentuinen, voortreffelijke keuken, gezellige salon en niet te vergeten de comfortabele kamers en studio's. De bediening is hartelijk en bekwaam.

Terug naar Eropuit

Sluiten