Bijbelstudieweekend Vierhouten

Van harte welkom!

Vrijdag 6 t/m zondag 8 april 2018

Thema: Studies uit de Efezebrief
Plaats: Conferentiecentrum 't Vierhouterbos te Vierhouten

De Morgenrood-Bijbelstudieweekenden vinden plaats in het christelijk conferentiecentrum 't Vierhouterbos, waar we u een geheel verzorgd verblijf aanbieden. Zo kunt u in een prima sfeer genieten van mooie Bijbelstudies, maar ook van de ontmoeting met elkaar. De Bijbelstudies worden gegeven door Hoite Slagter en Peter Slagter. De algemene leiding is in handen van Oby Vossema.

De Bijbelstudies worden dit weekend gehouden aan de hand van de Efezebrief. Deze brief staat bekend om onderwerpen als 'de geestelijke zegen', 'de geestelijke wapenrusting', 'de hemelse gewesten', 'het lichaam van Christus', 'de positie van Christus als Hoofd boven al wat is', 'Paulus' gebeden', 'de bekendmaking van het geheimenis', etc. Dus: voldoende stof om een mooie keuze uit te maken. We hopen zo met elkaar weer veel te ontdekken!

Aankomst: vrijdagmiddag na 16.30 uur.
Vertrek: zondagmiddag om ca 16.30 uur.

De all-inclusive prijzen zijn:

1 persoonskamer: € 152,75
2 persoonskamer: € 146,75
Studio:  € 164,75

De prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie en thee ('s morgens en 's avonds), gratis fiets- en wandelroutes, schoonmaakkosten en toeristenbelasting! Wel graag even doorgeven wanneer u vrijdag na de avondmaaltijd denkt te arriveren.

Datum najaarsweekend: vrijdag 16 t/m 18 zondag november 2018

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Locatie

Midden op de prachtige Veluwe in het dorpje Vierhouten ligt vakantiehotel 't Vierhouterbos. Een gastvrije vakantieaccommodatie waarin alles meewerkt om het verblijf tot een succes te maken: de gunstige ligging, fraaie binnentuinen, voortreffelijke keuken, gezellige salon en niet te vergeten de comfortabele kamers en studio's. De bediening is hartelijk en bekwaam.

Terug naar Eropuit

Sluiten