Bijbelstudieweekend Vierhouten

Van harte welkom!

Vrijdag 15 t/m zondag 17 november 2019

Thema: Genade van God
Plaats: Conferentiecentrum 't Vierhouterbos te Vierhouten

De Morgenrood-Bijbelstudieweekenden vinden plaats in het christelijk conferentiecentrum 't Vierhouterbos, waar we u een geheel verzorgd verblijf aanbieden. Zo kunt u in een prima sfeer genieten van mooie Bijbelstudies, maar ook van de ontmoeting met elkaar. Zeker de moeite waard!

Over het thema: Leven vanuit de volheid van de genade van God kenmerkt het leven van de gelovige! Althans dat zou het geval moeten zijn. In dit weekend staan we stil bij Gods genade in ons leven en onze redding; in het lijden en onze hoop.

Aankomst: vrijdagmiddag na 16.30 uur.
Vertrek: zondagmiddag om ca 16.30 uur.

De all-inclusive prijzen zijn:

1-persoonskamer: € 161,00 (Volgeboekt!)
2-persoonskamer: € 155,00 (Volgeboekt!)
Studio:  € 173,00 Nog één beschikbaar!

De prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie en thee ('s morgens en 's avonds), gratis fiets- en wandelroutes, schoonmaakkosten en toeristenbelasting! Wel graag even doorgeven wanneer u vrijdag na de avondmaaltijd denkt te arriveren.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Wanneer u zich opgeeft, komt u op de wachtlijst.

Locatie

Midden op de prachtige Veluwe in het dorpje Vierhouten ligt vakantiehotel 't Vierhouterbos. Een gastvrije vakantieaccommodatie waarin alles meewerkt om het verblijf tot een succes te maken: de gunstige ligging, fraaie binnentuinen, voortreffelijke keuken, gezellige salon en niet te vergeten de comfortabele kamers en studio's. De bediening is hartelijk en bekwaam.

Terug naar Eropuit

Sluiten