Bijbelstudieweekend Vierhouten

Van harte welkom!

Vrijdag 16 t/m zondag 18 november 2018

Thema: Het geloof
Plaats: Conferentiecentrum 't Vierhouterbos te Vierhouten

Aan de hand van het thema - Het geloof - gaan we tijdens de eerste avond in op wat 'geloof' eigenlijk is. Vervolgens staan we stil bij het geloof van Abraham, Mozes, Paulus en de Heere Jezus.

De Morgenrood-Bijbelstudieweekenden vinden plaats in het christelijk conferentiecentrum 't Vierhouterbos, waar we u een geheel verzorgd verblijf aanbieden. Zo kunt u in een prima sfeer genieten van mooie Bijbelstudies, maar ook van de ontmoeting met elkaar. De Bijbelstudies worden gegeven door Hoite Slagter en Peter Slagter. De algemene leiding is in handen van Oby Vossema.

Aankomst: vrijdagmiddag na 16.30 uur.
Vertrek: zondagmiddag om ca 16.30 uur.

De all-inclusive prijzen zijn:

1 persoonskamer: € 152,75 (volgeboekt)
2 persoonskamer: € 146,75 (volgeboekt)
Studio:  € 164,75 (volgeboekt)

De prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie en thee ('s morgens en 's avonds), gratis fiets- en wandelroutes, schoonmaakkosten en toeristenbelasting! Wel graag even doorgeven wanneer u vrijdag na de avondmaaltijd denkt te arriveren.

Zoals u ziet, is het weekend volgeboekt.

Maar gelukkig zijn er ook in 2019 al weer twee weekenden gepland. Het voorjaarsweekend vindt plaats van vrijdag 5 t/m zondag 7 april en het najaarsweekend van vrijdag 15 t/m zondag 17 november.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Locatie

Midden op de prachtige Veluwe in het dorpje Vierhouten ligt vakantiehotel 't Vierhouterbos. Een gastvrije vakantieaccommodatie waarin alles meewerkt om het verblijf tot een succes te maken: de gunstige ligging, fraaie binnentuinen, voortreffelijke keuken, gezellige salon en niet te vergeten de comfortabele kamers en studio's. De bediening is hartelijk en bekwaam.

Terug naar Eropuit

Sluiten