Bijbelstudieweekend Vierhouten

Vrijdag 24 - zondag 26 november 2023

Thema: De laatste dagen

We leven in enerverende tijden! Zeker als we kijken naar de ontwikkelingen in de wereld waarin we leven. We constateren dat ingrijpende wereldgebeurtenissen telkens in golven op ons afkomen. En tussen deze golven is het dan relatief rustig. Dit proces gaat maar door. Alleen worden de gebeurtenissen steeds intenser. En zo is de mensheid op weg naar de eindtijd. Daarom is het goed en belangrijk om actuele zaken te leren zien in het licht dat de Bijbel ons daarover geeft.

De Morgenrood-Bijbelstudieweekenden vinden plaats in het christelijk conferentiecentrum 't Vierhouterbos, waar we u een geheel verzorgd verblijf aanbieden. Zo kunt u in een prima sfeer genieten van mooie Bijbelstudies, maar ook van de ontmoeting met elkaar. Zeer de moeite waard!

Prijzen (per persoon):

1 persoonskamer € 231,50
2 persoonskamer (alleen voor 2 personen) € 221,50
Studio (alleen voor 2 of meer personen) € 242,50

De prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie en thee ('s morgens en 's avonds), gratis fiets- en wandelroutes, schoonmaakkosten en toeristenbelasting!

Aankomst: vrijdagmiddag na 16.30 uur (graag even doorgeven wanneer u vrijdag na de avondmaaltijd denkt te arriveren).
Vertrek: zondagmiddag om ca 16.30 uur.

Aanmelden

Locatie

Midden op de prachtige Veluwe in het dorpje Vierhouten ligt vakantiehotel 't Vierhouterbos. Een gastvrije vakantieaccommodatie waarin alles meewerkt om het verblijf tot een succes te maken: de gunstige ligging, fraaie binnentuinen, voortreffelijke keuken, gezellige salon en niet te vergeten de comfortabele kamers en studio's. De bediening is hartelijk en bekwaam.

Terug naar Homepage

Sluiten