Nieuw in de Morgenroodreeks

Van hemelvaart naar wederkomst
In deze tijd - tussen hemelvaart en wederkomst -  is het nodig dat gelovigen weten wat de plaats is die zij in genade van God ontvangen hebben.
De Bijbel is er duidelijk over: wij zijn wel in de wereld, maar niet van de wereld. Dat is wat in dit boekje uitgewerkt wordt, waarbij ten eerste is uitgegaan van de plaats die de gemeente - het lichaam van Christus - in Gods heilsplan inneemt. En ten tweede door de positie te laten zien die de gelovige ontvangen heeft als lid van dat lichaam.

Het bijzondere van de hemelvaartsdag is niet zozeer dat de Heere naar de hemel ging, , maar dat er op die dag een einde kwam aan Zijn zichtbare, lichamelijke aanwezigheid op aarde! Tevens was die dag het begin van een, in onze begrippen, lang verblijf in de hemel. Zijn aardse bediening was voltooid, voor zover het stond in het teken van Zijn lijden en de verlossing. De belofte is dat de Heere in de toekomst zal terugkeren om Zijn werk op aarde af te maken. Die bediening staat in het teken van Zijn heerlijkheid.

Auteur: Peter Slagter
Paperback | 64 blz. | ISBN 9789066944671
Prijs: € 6,75
Klik hier om dit boekje los te bestellen (u wordt doorgestuurd naar everread.nl)
Ook verkrijgbaar als e-book (u wordt doorgestuurd naar everread.nl)

Maar het beste is natuurlijk om abonnee te worden. Dan profiteer je van diverse voordelen! 

Sluiten