Locatie bijbelvakantieweek

Het ‘Christliches Erholungsheim Westerwald’ is gelegen op een van de bergen in het mooie Westerwald (Midden-Duitsland). In de directe omgeving van het huis kun je heerlijk wandelen of fietsen en genieten van de prachtige vergezichten. Verder zijn er diverse leuke stadjes te bezoeken en activiteiten te vinden.

Het 'Erholungsheim' beschikt over een verwarmd zwembad, een solarium en sauna, een conferentiezaal, huiskamers en een gezellig café met terras. Het huis is voorzien van diverse liften. Wij hebben twee gedeelten in het huis tot onze beschikking: Haus Bergfrieden (eenvoudige, complete kamers) en Haus Talblick (comfortabele kamers). Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet. Haus Bergfrieden bevindt zich aan de kant van het kampeerterrein.

Bij het huis is namelijk gelegenheid om te kamperen. Het kampeerterrein bestaat uit een verhard deel en een deel met gras en is dus geschikt voor zowel tenten als caravans. De 'camping' is ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Op het parkeerterrein bij Bergfrieden is inmiddels geen plaats meer voor caravans.

Op het terrein is een volleybalveld, een speeltuin, midgetgolf, een kampvuurplaats en zijn er 
uitgestrekte wandelpaden.

Terug naar het Bijbelvakantieweek-overzicht

Sluiten