TijdseinMail - Logo
 
TijdseinMail nr.11 - December 2021

We zullen doorgaan ...

Het evangelie is - zoals het woord betekent - een goede boodschap. We zijn dankbaar voor elke gelegenheid die God ons geeft om het volle heil in alle waarheid te verkondigen. Via de boekjes in de Morgenroodreeks, Bijbelstudies en conferenties. Via het jeugdwerk Aktieradius, de boeken van Everread en AMEN Bijbelmagazine. En dat alles met maar één bedoeling: deze goede boodschap verkondigen, Gods plan voor deze tijd bekendmaken en Christus prediken!
Meer dan een halve eeuw geleden is Stichting Het Morgenrood opgericht. Mensen van het eerste uur zeiden aan het einde van hun loopbaan: 'Het werk moet doorgaan'. En het werk is doorgegaan!
We zijn dankbaar dat we het werk nog steeds mogen voortzetten, vanuit ons kantoor in Wijk bij Duurstede. Het is juist in deze turbulente tijd nodig dat de goede boodschap met kracht wordt verkondigd en we Gods liefde en genade uitdragen. We zijn heel blij met zoveel gelovigen, die zich achter dit werk scharen. Ook zijn we blij met de hulp van vrijwilligers en met bidders die het werk en de werkers voor de troon der genade brengen; en natuurlijk met alle trouwe gevers, die hun middelen ter beschikking stellen.
Bedenk, het einde is in zicht: "Nog een korte, korte tijd en Hij Die komt, zal er zijn en niet op Zich laten wachten" (Hebr. 10:37).

Bijbelstudies 2021-2022

Kijk op de Morgenrood-site voor informatie over de Bijbelavonden van dit seizoen. Je bent van harte welkom en uitgenodigd om één van deze avonden te bezoeken.

Aanbiedingen bij Everread

Op de website van Everread Uitgevers staan gedurende deze decembermaand mooie aanbiedingen. Kijk hier of er iets voor jou tussenzit!

Aktieradius Jeugdwerk

Na een mooi junioren-najaarsweekend (van 5-7 november) is het nu eerst wachten op volgend jaar. Er wordt in ieder geval nagedacht over een jeugdweekend in het voorjaar en verder is de datum voor de kampweken in de zomer ook bekend: zaterdag 30 juli t/m vrijdag 5 augustus 2022.

Het nieuwste Morgenroodboekje

Het geheimenis van de godsvrucht
In 1 Timotheüs 3:16 noemt Paulus de zes 'onderdelen' van het geheimenis van de godsvrucht. Dit - nu geopenbaarde! - geheimenis heeft betrekking op de komst van Gods Zoon in deze wereld. Paulus begint de omschrijving daarvan met  de verschijning van God in het vlees en eindigt met Zijn hemelvaart. Het gaat hier dus om de bediening van Gods Zoon toen Hij op aarde was.

Nog vóór de Kerst hopen we het boekje 'De verheerlijking op de berg' naar de Morgenroodreeks-abonnee's te sturen.
Neem een abonnement op de Morgenroodreeks en mis geen enkel nieuw Morgenroodboekje meer. Kijk hier voor alle informatie daarover. Als nieuwe abonnee ontvang je automatisch dit nieuwe boekje.

Bijbelstudieweekend Vierhouten

We mogen terugkijken op een prachtig Bijbelstudieweekend dat van vrijdag 19 t/m zondag 21 november plaatsvond.

Met als onderwerp 'De hogere positie van Christus' hebben we mooie Bijbelstudies mogen hebben. Het was goed en bemoedigend elkaar weer te zien. Een reactie van één van de deelnemers: 'Het was een bijzonder leerzaam en gemoedelijk weekend. Mooi om weer zo veel bekende medegelovigen te ontmoeten. En weer nieuwe te mogen leren kennen'.

Het voorjaarsweekend staat gepland van 4 t/m 6 maart 2022. Noteer de datum alvast. Meer informatie volgt!

AMEN Bijbelmagazine

AMEN 159 is verschenen

Wist u dat ...

  • de website van AMEN niet alleen te lezen is op de PC, maar ook op tablet en smartphone?
  • er meer dan 1500 (!) artikelen online staan?
  • de zoekfunctie erg handig is om woorden, teksten, namen, e.d. terug te vinden?
  • elk nieuw nummer integraal op de website staat?
  • er ook items op de site verschijnen die niet in het blad zijn gepubliceerd?
  • de onderwerpen van AMEN Actueel regelmatig worden ge-update?
  • een eigen account 'Mijn AMEN' eenvoudig aan te maken is?
  • AMEN ook een eigen Facebook-pagina heeft?
  • AMEN ook te volgen is op Twitter?
  • er hard gewerkt wordt aan AMEN 160 die DV rond 21 januari 2022 verschijnt?

Klik hier voor meer info over AMEN Bijbelmagazine

Volg AMEN ook op en .