TijdseinMail - Logo
 
TijdseinMail nr.10 - Oktober 2018

Het Morgenrood 50 jaar: Jubel!

Verkondiging van de Bijbelse boodschap in woord en geschrift, uitziende naar de wederkomst van Christus - dat is wat stichting Het Morgenrood nog altijd kenmerkt.

De statuten vermelden 1968 als het geboortejaar van stichting Het Morgenrood, maar (mede)oprichter Jacob Klein Haneveld was toen al twintig jaar actief in dienst van de Heer. In 1945, kort na de oorlog, begon hij met jaarlijkse jeugdkampen. Een oude legertent werd hiervoor aangeschaft, die later - in 1948 - ook werd gebruikt voor de eerste evangelisatie-tentcampagne met als thema 'Kies het leven'. En daar bleef het niet bij. Lees verder ...

Ondersteun het Morgenroodwerk met een jubileumgift! Ook hartelijk dank aan degenen die dit inmiddels hebben gedaan. We zijn er heel blij mee!

Bijbelstudieseizoen 2018-2019

Ook in dit nieuwe Bijbelstudieseizoen is het weer goed om elkaar te ontmoeten rondom een geopende Bijbel. Want dát is namelijk hét kenmerk van onze samenkomsten. Het zijn niet zomaar wat lezingen over een interessant onderwerp. Nee, het gaat echt ergens over! Namelijk: Gods Woord. Naast vertrouwde gezichten, zien we her en der ook nieuwe. Mochten er Bijbelavonden zijn in jouw / uw buurt, weet dan dat je van harte welkom bent!

Meer informatie over tijden, plaats en onderwerpen? Tik of klik:

Oktober-aanbieding

Nog geldig tot en met woensdag 31 oktober: Onze oktober-aanbieding! Zes uitgaven die gaan over de geschriften van Johannes, of delen daarvan. Deze dienstknecht van de Heere - een dienaar van de besnedenen (Gal. 2:9) - heeft 4 brieven geschreven en het boek Openbaring. Bestel deze 6 uitgaven in één pakket! 683 bladzijden Bijbelstudie voor € 32,50 (i.p.v. € 47,90).

Ben je Morgenroodreeksabonnee dan ontvang je bovendien je vaste 20% korting als abonnee!

Bijbelstudieweekend Vierhouten volgeboekt
 • Datum: 16 t/m 18 november
 • Thema: Het geloof
De Morgenroodreeks

Het KIND en de kinderen

"Zoals een vader zich ontfermt over zijn kinderen, zo ontfermt de HEERE Zich over wie Hem vrezen" (Psalm 103:13).

Dit boekje is geschreven vanuit de overtuiging dat elk woord in de Bijbel waar is. Het bevat een boeiende en verrassende woordstudie over het woord 'kind' in met name het Nieuwe Testament. Maar behalve dat is dit boekje ook een handleiding van hoe je Bijbelstudie kunt doen. De schrijfster geeft de lezer of lezeres een kijkje in haar overwegingen en - als het ware hardop denkend - neemt zij hem of haar mee op weg naar het resultaat van haar onderzoek.

Word ook abonnee! Dan ontvang je dit boekje, de eerste twee boekjes van dit jaar ('Petrus' en 'Psalm 23') én mag je als welkomstgeschenk een ander Morgenroodboekje uitzoeken. Je kunt kiezen uit een abonnement op de boekjes of op de e-books óf (zonder meerkosten) op allebei! Regel het op de Morgenroodsite.

'Het KIND en de kinderen' los bestellen kan ook. Ga daarvoor naar de website van Everread Uitgevers.

Dit boekje is ook als e-book verkrijgbaar

Aktieradius Jeugdwerk

Lees de verslagen van het kinderkamp, het juniorenkamp en de jeugdweek op aktieradius.nl. Ook kun je je daarop aanmelden voor de (reünie)weekenden van het juniorenkamp en de jeugdweek.

Volg voor actuele info ons ook op onze Facebook-pagina!

AMEN Bijbelmagazine

AMEN 140 is verschenen!

En wist u dat …

 • de website van AMEN niet alleen te lezen is op de PC, maar ook op tablet en smartphone?
 • er meer dan 1500 (!) artikelen online staan?
 • de zoekfunctie erg handig is om woorden, teksten, namen, e.d. terug te vinden?
 • elk nieuw nummer integraal op de website staat?
 • er ook items op de site verschijnen die niet in het blad zijn gepubliceerd?
 • de onderwerpen van AMEN Actueel regelmatig worden ge-update?
 • een eigen account ‘Mijn AMEN’ eenvoudig aan te maken is?
 • AMEN ook een eigen Facebook-pagina heeft?
 • AMEN ook te volgen is op Twitter?
 • er hard gewerkt wordt aan AMEN 141 die rond 9 november verschijnt?

Kijk hier om meer te lezen

Volg AMEN ook op  en/of .