TijdseinMail - Logo
 
TijdseinMail nr.4 - April 2022

Morgen is het koningsdag. Een dag waarop allerlei festiviteiten plaatsvinden en de koning met zijn gevolg zich 'onder het volk' gaat bevinden.

Hoe moet het wel niet zijn als dé Koningsdag aanbreekt en de Koning der koningen terugkeert op aarde. Beginnend in Israël zal Zijn koningschap zich over deze wereld uitbreiden. Zijn komst luidt de toekomende eeuw in. Nu worden rechtvaardigheid en waarheid geweld aangedaan. Liegen en leugens worden gemakkelijk geaccepteerd in een wereld waarin de leugen regeert; een wereld ook, waarin maar één boodschap gehoord mag worden; die over het algemeen niet gekenmerkt wordt door de waarheid.

In de toekomende eeuw zal Christus regeren op rechtvaardige wijze. In eerste instantie heeft dit ook te maken met Zijn tegenstanders. In Jesaja 26:9 staat: "... wanneer Uw oordelen over de aarde komen, leren de bewoners van de wereld wat gerechtigheid is".

Al deze gebeurtenissen beginnen met het opengaan van de hemel en vóór Hij komt en Zich openbaart op de aarde zal Hij verschijnen in Zijn heerlijkheid. Daar mogen we als gelovige aan deelnemen! "Wanneer Christus verschijnt, Die ons leven is, zult ook gij met Hem verschijnen in heerlijkheid" (Kol. 3:4, N.B.G.-'51'-vertaling). Wat hebben we een hoopvolle toekomst voor de boeg!

Aktieradius Jeugdwerk

Na een fantastisch jeugdweekend kijken we nu weer vooruit naar de zomerweken, die plaatsvinden van zaterdag 30 juli t/m vrijdag 5 augustus. Er is een kinderkamp, een juniorenkamp en een jeugdweek. Voor ieder in de leeftijd van 8 t/m 19 wat wils. Wees er op tijd bij. Dan weten jij en wij waar we aan toe zijn :)
Kijk of tik hier voor meer informatie en / of opgeven.

Bijbelstudies 2021-2022

Het lopende Bijbelstudieseizoen is bijna voorbij. In enkele plaatsen is de laatste Bijbelavond al geweest. De laatste Bijbelavonden zijn in mei. Daarna is het wachten op het seizoen 2022-2023, dat DV in september van start zal gaan.
Houd de
Morgenrood-site in de gaten voor meer informatie.

Najaars-Bijbelstudieweekend Vierhouten

In het najaar hopen we weer te gast te zijn in het Vierhouterbos voor een Bijbelstudieweekend. Het vindt plaats van vrijdag 21 t/m zondag 23 oktober.

Wees op tijd met je aanmelding, zodat je verzekerd bent van een plek! Kijk hier voor meer informatie en/of aanmelden.

Het nieuwste Morgenrood-boekje

Vijf eigenschappen van God
In Exodus 34:6 roept de HEERE Zijn Naam uit: “HEERE, HEERE, God, barmhartig en genadig, geduldig en rijk aan goedertierenheid en trouw ...”. Deze vijf eigenschappen staan ook zo in Psalm 86:15. In vers 11a schrijft David: “Leer mij, HEERE, Uw weg, ik zal in Uw waarheid wandelen”. Wandelen met een barmhartige, genadige, geduldige, goedertieren en trouwe God! Wat wil je nog meer?

Los verkrijgbaar via Everread. Beter: neem een abonnement op deze Bijbelstudieboekjes. Kijk hier voor meer informatie.

Een zomer lang lezen?

Neem dan eens een kijkje in onze online-winkel met heel veel Bijbelstudieboeken en -boekjes. Ze bevatten veel informatie over tal van onderwerpen. Ze zijn overigens ook verkrijgbaar via uw plaatselijke boekhandel.

AMEN Bijbelmagazine

AMEN 161 is verschenen
Wist u dat ...

  • de website van AMEN niet alleen te lezen is op de PC, maar ook op tablet en smartphone?
  • er meer dan 1500 (!) artikelen online staan?
  • de zoekfunctie erg handig is om woorden, teksten, namen, e.d. terug te vinden?
  • elk nieuw nummer integraal op de website staat?
  • er ook items op de site verschijnen die niet in het blad zijn gepubliceerd?
  • de onderwerpen van AMEN Actueel regelmatig worden ge-update?
  • een eigen account 'Mijn AMEN' eenvoudig aan te maken is?
  • AMEN ook een eigen Facebook-pagina heeft?
  • AMEN ook te volgen is op Twitter?
  • er hard gewerkt wordt aan AMEN 162 die DV rond 20 mei 2022 verschijnt?

Klik hier voor meer info over AMEN Bijbelmagazine

Volg AMEN ook op en .

Bijbelvakantieweek Rehe gaat niet door

De Bijbelvakantie Rehe 2022 gaat niet door. Er zijn op dit moment teveel onduidelijkheden, waardoor we geen garantie hebben dat voldoende deelnemers zich zullen aanmelden.