Bijbelvakantieweek

Bericht 6 juni 2020
De Bijbelvakantie Rehe 2020 wordt geannuleerd!

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus hebben wij besloten de Bijbelvakantieweek niet te laten doorgaan. Het lukt eenvoudigweg niet om op de manier die zo kenmerkend is voor ons SAMEN-zijn, een dergelijke week te vieren. Er zijn te veel zaken waarmee rekening gehouden moet worden en dit maakt het praktisch gezien onhaalbaar.

Overigens hebben we wel al een datum voor volgend jaar afgesproken. De Bijbelvakantie Rehe staat dan gepland op 31 juli - 6 augustus 2021.

++++++++++++++++++

Tijdens de jaarlijkse Bijbelvakantie in Rehe (Duitsland) zijn we in een ontspannen sfeer bezig met Gods Woord. Zowel in het huis als op de camping is er tijdens de vakantieweek volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te spreken over de rijkdommen uit de Bijbel.

Datum zaterdag 31 juli t/m vrijdag 6 augustus 2021
Locatie Rehe, Duitsland
Thema Namen en titels van Christus

Programma

In deze vakantieweek komen diverse namen en titels van de Heere Jezus Christus naar voren in mooie Bijbelstudies waarin Hij centraal staat. De Bijbel bevat honderden namen en titels van Gods Zoon. Ze staan elk in een eigen context en hebben ook elk een eigen betekenis.

Er zijn negen samenkomsten waarin de leiding in handen van Job Ekhart is. De studies worden verzorgd door Hoite Slagter en Peter Slagter. Om alles goed te kunnen volgen, worden er tijdens de studies live aantekeningen gemaakt die op een scherm worden geprojecteerd. Na de avondsamenkomsten is er (gratis) koffie en thee; een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten. Tijdens de morgensamenkomsten is er oppas voor de allerkleinsten en zijn er kindersamenkomsten. Ook zijn er gedurende de week enkele samenkomsten voor de tieners.

Locatie

Het ‘Christliches Erholungsheim Westerwald’ is gelegen op een van de bergen in het mooie Westerwald (Midden-Duitsland). In de directe omgeving van het huis kun je heerlijk wandelen of fietsen en genieten van de prachtige vergezichten. Het ‘Erholungsheim’ beschikt over een verwarmd zwembad, een solarium en sauna, een conferentiezaal, huiskamers en een gezellig café met terras.

Meer over de locatie
Routebeschrijving

De prijzen van de Bijbelvakantieweek Rehe 2021 zijn nu nog niet bekend.

Momenteel is het (nog) niet mogelijk om je in te schrijven voor de Bijbelvakantieweek Rehe 2021. Rond januari 2021 is dat weer mogelijk.

Terug naar Eropuit

Sluiten