Bijbelvakantieweek

Tijdens de jaarlijkse Bijbelvakantie in Rehe (Duitsland) zijn we in een ontspannen sfeer bezig met Gods Woord. Zowel in het huis als op de camping is er tijdens de vakantieweek volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te spreken over de rijkdommen uit de Bijbel.

Datum zaterdag 25 juli t/m vrijdag 31 juli 2020
Locatie Rehe, Duitsland
Thema Wordt voorjaar 2020 bekendgemaakt

Locatie

Het ‘Christliches Erholungsheim Westerwald’ is gelegen op een van de bergen in het mooie Westerwald (Midden-Duitsland). In de directe omgeving van het huis kun je heerlijk wandelen of fietsen en genieten van de prachtige vergezichten. Het ‘Erholungsheim’ beschikt over een verwarmd zwembad, een solarium en sauna, een conferentiezaal, huiskamers en een gezellig café met terras.

Meer over de locatie
Routebeschrijving

Prijzen

Wat betreft de prijzen zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt verblijven in het huis, in een standaard kamer of een wat luxere kamer. U kunt er echter ook voor kiezen om te verblijven op de mini-camping. Ook is het mogelijk dat u zelf een verblijf opzoekt in de omgeving van Rehe en dan de Bijbelstudies bezoekt. Verblijft u op de camping of buiten het terrein van het conferentiecentrum dan is het mogelijk om mee te eten in het huis. Tevens is het mogelijk om mee te eten in het huis.

Meer over de prijzen

Aanmelden

Gebruik ons aanmeldingsformulier en schrijf in voor de Bijbelvakantiereis Rehe. U kunt ons echter ook bellen, mailen of schrijven.

Terug naar Eropuit

Sluiten