Bijbelvakantieweek

Tijdens de jaarlijkse Bijbelvakantie in Rehe (Duitsland) zijn we in een ontspannen sfeer bezig met Gods Woord. Zowel in het huis als op de camping is er tijdens de vakantieweek volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te spreken over de rijkdommen uit de Bijbel.

Datum zaterdag 31 juli t/m vrijdag 6 augustus 2021
Locatie Rehe, Duitsland
Thema Namen en titels van Christus

Programma

In deze vakantieweek komen diverse namen en titels van de Heere Jezus Christus naar voren in mooie Bijbelstudies waarin Hij centraal staat. De Bijbel bevat honderden namen en titels van Gods Zoon. Ze staan elk in een eigen context en hebben ook elk een eigen betekenis.

Er zijn negen samenkomsten waarin de leiding in handen van Job Ekhart is. De studies worden verzorgd door Hoite Slagter en Peter Slagter. Om alles goed te kunnen volgen, worden er tijdens de studies live aantekeningen gemaakt die op een scherm worden geprojecteerd. Na de avondsamenkomsten is er (gratis) koffie en thee; een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten. Tijdens de morgensamenkomsten is er oppas voor de allerkleinsten en zijn er kindersamenkomsten. Ook zijn er gedurende de week enkele samenkomsten voor de tieners.

Locatie

Het ‘Christliches Erholungsheim Westerwald’ is gelegen op een van de bergen in het mooie Westerwald (Midden-Duitsland). In de directe omgeving van het huis kun je heerlijk wandelen of fietsen en genieten van de prachtige vergezichten. Het ‘Erholungsheim’ beschikt over een verwarmd zwembad, een solarium en sauna, een conferentiezaal, huiskamers en een gezellig café met terras.

Meer over de locatie
Routebeschrijving

Prijzen

Wat betreft de prijzen zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt verblijven in het huis, in een standaard kamer of een wat luxere kamer. U kunt er echter ook voor kiezen om te verblijven op de mini-camping. Ook is het mogelijk dat u zelf een verblijf opzoekt in de omgeving van Rehe en dan de Bijbelstudies bezoekt. Verblijft u op de camping of buiten het terrein van het conferentiecentrum dan is het mogelijk om mee te eten in het huis. Tevens is het mogelijk om mee te eten in het huis.

Meer over de prijzen

Aanmelden

Gebruik ons aanmeldingsformulier en schrijf in voor de Bijbelvakantiereis Rehe. U kunt ons echter ook bellen, mailen of schrijven.

Terug naar Eropuit

Sluiten